Laatste dag Australië
Door: Pieter en Bente
11 Februari 2006 | Australië, Melbourne
Bedankt voor jullie leuke reacties. De opgevallen boom is weer omgevallen. Bedankt pap en Carina. De beschrijving van het vogelbekdier is volledig, niets aan toe te voegen. Er was ook nog een vraag over een mureen. Dat is een hele lelijke slang met gemene tanden, maar wel bijzonder.
We zijn na Frasier Island het binnenland ingetrokken en daar hebben we de Blue en Snowy Mountains gezien. De Snowy Mountains vallen onder een NP, maar ik kan even niet op de naam komen. Het was daar wel verschrikkelijk mooi. De hoogste top is 2280 m en 's winters kun je er skieën, daarom de naam. We hebben daar gekampeerd. Zo'n camping heeft geen faciliteiten, alleen een compost toilet, maar dat is helemaal niet belangrijk want de omgeving is schitterend. We zitten voor onze tent als de kangaroo's voor ons neus het gras gaan eten. Dus gelijk filmen en ik heb hele mooie foto's.
De Blue Mountains hebben hun naam te danken aan de ecalyptus bladeren die een blauwe olie-achtige mist afgeven. Vanaf verschillende uitkijkpunten kun je de Canyon over kijken en deze blauwe mist zien
We zitten nu weer in Melbourne en hebben net de boten van de Volvo Ocean Race bekeken. Deze liggen t/m morgen 10.00 in de haven en gaan om 13.00 beginnen aan race 4 naar Rio de Janeiro.
Morgen gaan we naar Sjors en Marije (de skatties) in Singapore.
No worries
Pieter en Bente
11 Februari 2006 - 16:05
Jeske:
Jongens dat gaat ook snel! Dus alweer voorbereiden op een vliegreisje naar Singapore! Ben benieuwd naar de foto's. Veul skik de laatste dagen! -
11 Februari 2006 - 16:50
Anouska:
Ik sluit me helemaal bij Jeska aan! Wat gaat dat ontzettend snel! Toen ik jullie titel "laatste dag Australië" las keek ik er echt van op!! Heel veel plezier nog in Singapore en spreken we snel af om de film en foto's te bekijken?? Dat maakt voor mij het plaatje compleet!! Dikke kus -
11 Februari 2006 - 16:51
Anouska:
Oeps, sorry Jes voor de spelfout! Tuurlijk heet je JeskE, hahaha -
13 Februari 2006 - 09:46
Silvia:
potver wat krijg je daar toch ook een zin in als je het allemaal lees